Toggle navigation
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
MICROENCAPSULACIÓN DEL ACEITE ESENCIAL DE ORÉGANO (Lippia berlandieri Schauer) PARA SU APLICACIÓN EN LA CONSERVACIÓN DE CARNE DE RES./
Tipo Documento
text
Date
2014-12-05
Editorial
UAAAN, BUENAVISTA SALTILLO COAH. Mèxico
Lugar de Publicación
UAAAN, BUENAVISTA SALTILLO COAH. Mèxico
Materia
-
URI
http://repositorio.uaaan.mx:8080/xmlui/handle/123456789/414
Collections
Ciencia y Tecnología de Alimentos
xmlui.mirage2.structural.file
60973s.pdf (1.137Mb)