Toggle navigation
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
MEJORAMIENTO DE LOS ATRIBUTOS DE CALIDAD DE LA TORTILLA DE MAIZ, EMPLEANDO COMO ADITIVO NATURAL EL PULQUE (Poliuqui)./
Tipo Documento
text
Date
2014-12-05
Editorial
UAAAN, BUENAVISTA SALTILLO COAH. México
Lugar de Publicación
UAAAN, BUENAVISTA SALTILLO COAH. México
Materia
-
URI
http://repositorio.uaaan.mx:8080/xmlui/handle/123456789/386
Collections
Ciencia y Tecnología de Alimentos
xmlui.mirage2.structural.file
60333s.pdf (834.2Kb)