Toggle navigation
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
ESTUDIO DEL TIEMPO OPTIMO DE NIXTAMALIZACION PARA LA PRESERVACION DE ANTOCIANINAS PRESENTES EN MAIZ AZUL (Zea mays L) PARA LA ELABORACION DE TORTILLAS./
Tipo Documento
text
Date
2014-12-05
Editorial
UAAAN. BUENAVISTA SALTILLO COAH. México
Lugar de Publicación
UAAAN. BUENAVISTA SALTILLO COAH. México
Materia
-
URI
http://repositorio.uaaan.mx:8080/xmlui/handle/123456789/373
Collections
Ciencia y Tecnología de Alimentos
xmlui.mirage2.structural.file
59916s.pdf (425.7Kb)