Toggle navigation
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
GENERALIDADES DEL CACAO (Theobroma cacao L.), USOS Y APLICACIONES EN LA INDUSTRIA ALIMENTARIA./
Tipo Documento
text
Date
2014-12-05
Editorial
UAAAN, BUENAVISTA SALTILLO COAH.
Lugar de Publicación
UAAAN, BUENAVISTA SALTILLO COAH.
Materia
-
CACAO-
URI
http://repositorio.uaaan.mx:8080/xmlui/handle/123456789/347
Collections
Ciencia y Tecnología de Alimentos
xmlui.mirage2.structural.file
59020s.pdf (821.5Kb)