Toggle navigation
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
EVALUACION DE MEZCLAS DE HARINA DE NOPAL NATURAL Y HARINA DE TRIGO PARA LA ELABORACION DE PAN CON BAJO CONTENIDO CALORICO./
Tipo Documento
text
Editorial
BUENABISTA SALTILLO COAH. UAAAN,
Lugar de Publicación
BUENABISTA SALTILLO COAH. UAAAN,
Materia
-
NOPAL-
Collections
Ciencia y Tecnología de Alimentos
xmlui.mirage2.structural.file
T15132 VILLARREAL MARTINEZ, ALMA PATRICIA TESIS.pdf (853.2Kb)