Toggle navigation
Login
Toggle navigation
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
DSpace Home
Unidad Saltillo
Ciencia Animal
Ciencia y Tecnología de Alimentos
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
OBTENCION Y EVALUACION DE RENDIMIENTOS EN LA EXTRACCION DE COLORANTE BIXINA MEDIANTE TRATAMIENTO ENZIMATICO A PARTIR DE SEMILLA DE ACHIOTE (Bixa orellana)./
Tipo Documento
text
Editorial
VILLA FLORES, EDO. DE CHIAPAS
Lugar de Publicación
VILLA FLORES, EDO. DE CHIAPAS
Materia
-
SEMILLA ACHIOTE. -
COLORANTE NATURAL
Collections
Ciencia y Tecnología de Alimentos
xmlui.mirage2.structural.file
T15083 VAZQUEZ JAHUEY, MAURO TESIS.pdf (1.070Mb)